Solliciteren

Customer Service Medewerker

Rotterdam | Klantenservice

Jij zorgt er als Customer Service Medewerker voor dat klanten zich zo goed mogelijk geholpen voelen. Met jouw creatieve oplossingen voor problemen verbaas jij de klant én Allianz Direct keer op keer. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Over Allianz Direct
Bij Allianz Direct zijn we buitengewoon doelgericht. We wachten niet af tot een ander iets doet; we pakken dingen zelf op. We hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar onze klanten en collega’s. We brengen onze eigen ideeën naar voren en leveren een bijdrage zodra we kansen zien om iets te verbeteren. Wil je meer weten over werken bij Allianz Direct? Kijk dan op: https://werkenbijallianzdirect.nl/service

Wat ga je als Customer Service Medewerker doen?
Het Customer Care Center (CCC) bestaat uit 3 Circles, met in elke Circle drie Customer Loyalty Teams. Als medewerker in een Customer Loyalty Team trek je op met ongeveer 11 collega’s. Samen bijt je je vast in vragen en problemen van klanten die via verschillende kanalen binnenkomen (telefoon, chat, social etc).

Als Customer Care Medewerker zorg je ervoor dat klanten zich zo goed mogelijk geholpen voelen en positief verrast zijn, omdat je hun verwachtingen overtreft. Je werkt iedere dag aan het verbeteren van onze resultaten waaronder 'today in, today out' en ‘first time fix’. Je draagt actief bij aan het verhogen van onze sales en het behouden van onze klanten. Samen met je team bepaal je wie welke werkzaamheden op een dag oppakt. Geen dag is hetzelfde! Alle teams werken volgens de Agile principes en methodieken. Hier gaan we steeds verder in professionaliseren.

Wat betekent deze werkwijze voor jou?
Je werk is zelfstandig, zelfsturend en afwisselend. Er is ruimte om je eigen ideeën, kennis en ervaring in te brengen in je team en concreet toegevoegde waarde te leveren door het bedenken van de beste oplossingen voor klanten en een betere samenwerking in je team.

We beleggen alle verantwoordelijkheden binnen de teams: je bepaalt daarbij zelf op welke manier en welke momenten in de week je bijdraagt aan de bereikbaarheid en een nog betere service aan klanten. Ook geven we nog meer aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en begeleiding: we willen het beste in je naar boven halen en je nog beter helpen te presteren. Collega’s die je hierbij helpen zijn de Circle Lead en de Agile Coach.

Jij bent…

Gedreven om klanten te verbazen met creatieve oplossingen voor problemen en de Allianz Direct service. Je adviseert en verkoopt onze verzekeringen met positiviteit, inlevingsvermogen en een salesdoelstelling. Je bent in staat om complexe verzekeringsproducten te vertalen in normale mensentaal. Je luistert goed. Je pakt feedback positief op. Je schakelt snel tussen verschillende onderwerpen die in het proces voorbijkomen en houdt je hoofd koel als het wat drukker is. Het doel is om de klant in een contactmoment zo goed mogelijk te helpen en te ontzorgen. Daarom heb jij een brede interesse en kennis van onze producten, processen en de Agile wereld. Je bent een teamplayer, denkt actief mee en draagt met sterke initiatieven bij aan het teamresultaat.

Daarnaast vragen we:

 • Minimaal een afgeronde mbo4- of hbo-opleiding
 • Je bent service- en klantgericht en brengt al enkele jaren werkervaring mee
 • In bezit van WFT Basis en WFT Schade Particuluer (zo niet, dan vinden wij het belangrijk WFT Basis binnen een maand behaald wordt en vragen wij je om WFT Schade Particulier binnen 6 maanden te behalen)
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Flexibele beschikbaarheid. Op dit moment zijn we doordeweeks open van 8.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur; De maandag is een must.
 • Fulltime (38 uur) of part-time (va. 32 uur)
 • Je bent per 15 januari 2021 beschikbaar. Dit is tevens de startdatum
 • Je wordt ingeroosterd o.b.v. je beschikbaarheid. In de vakantieperiodes kan dit afwijken. Onderling binnen het team kun je diensten ruilen.

Wij bieden:

 • Een bruto maandsalaris van €2.517,90 op basis van 38 uur;
 • Een 13e maand;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek);
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Gratis bootcamp;
 • Vers fruit en heerlijke koffie van versgemalen bonen;
 • En niet onbelangrijk: een inspirerende werkplek met het allerbeste uitzicht van Rotterdam!

Spreekt bovenstaande functie jou aan? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Sadhana Hanoeman of René Kleinveld via recruitment@allianz.nl.

Solliciteren

Ook Allianz doet er alles aan om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Eén van de maatregelen is dat er zoveel mogelijk thuis gewerkt wordt. Betekent dit dat wij geen kennismakingsgesprekken meer voeren? Absoluut niet! Vanaf nu vindt de sollicitatieprocedure gewoon via digitale kanalen plaats.