Ready?

Set...

GO!

Made by you!

Dit is hét moment om de volgende stap te zetten en onderdeel te worden van het team dat bouwt aan de toekomst van verzekeringen – welkom bij Allianz Direct

Allianz Direct heeft als missie om de meest klantgerichte en efficiënte online verzekeraar van Europa te worden. In een internationaal team van business experts en developers werken we op een agile manier continue aan de verbetering en verandering van de manier waarop jij jezelf verzekert. Met onze obsessie voor klanten en onze liefde voor data streven we bij Allianz Direct naar het leveren van een uitzonderlijke ervaring mét persoonlijke touch.
We zijn een snelgroeiend technologiebedrijf met een verzekeringslicentie en met snel bedoelen we ook écht snel – onze merkambassadeur Usain Bolt zal dat beamen.

Hebben we je al overtuigd om ons te komen versterken? We laten je graag kennismaken met ons team!

Waar wij werken 

Rotterdam: In hartje centrum vind je ons gloednieuwe kantoor, waar we elkaar regelmatig treffen voor een stand-up, lunch of borrel. 

Wie wij zijn

Bij ons draait het allemaal om onze collega’s. We weten dat we samen sterker zijn en zo werken we als team aan onze droom. Winnen doen we samen!

Waar wij voor staan

We staan bekend om onze excellente klant- en marktgerichtheid. “Omdat we die taak altijd al zo uitvoeren” komt in ons woordenboek niet voor – we weten dat verandering het enige constante is bij ons en dat houdt ons scherp.

Ontdek ons verhaal en kom meer te weten over hoe wij bouwen aan de toekomst van verzekeringen!